2651306597 6955046101 Ιωαννίνων 64, Ιωάννινα tzimaselen@gmail.com
hero image 
 
 
  ΤΖΙΜΑ ΕΛΕΝΗ
Λογοθεραπεύτρια, Πτυχιούχος Παν/μίου Ιωαννίνων, Ιωάννινα


Το Κέντρο λογοθεραπείας - Τζίμα Ελένη είναι ένα πρότυπο κέντρο ειδικών θεραπειών που ιδρύθηκε το 2023.

Λίγα λόγια για μένα

Μεγάλωσα και κατάγομαι από τα Ιωάννινα, αποφοίτησα από το τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Ιωαννίνων και στη συνέχεια παρακολούθησα έναν επιπλέον χρόνο μαθημάτων για την απόκτηση του Πανεπιστημιακού τίτλου. Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης και μετά την αποφοίτηση μου εργάστηκα σε κέντρο ειδικών θεραπειών όπου και ασχολήθηκα με διαταραχές ομιλίας, επικοινωνίας, αναπτυξιακές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για διαταραχές όπως ΔΕΠΥ, δυσλεξία, Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος, αρθρωτικές και φωνολογικές δυσκολίες. Επίσης έχω πιστοποίηση ως θεραπεύτρια σίτισης με εκπαίδευση στη μέθοδο SOS Approach to Feeding για παιδιά με επιλεκτικότητα ή και προβληματική σίτιση.

Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών λογοθεραπείας και θεραπείας σίτισης σε παιδιά και ενήλικες σε ένα άρτια εξοπλισμένο χώρο και με γνώμονα τη μοναδικότητα κάθε παιδιού να  παρέχω εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα, με ημερήσια ενημέρωση και τις κατάλληλες οδηγίες προς τους γονείς ώστε να μετατρέψουμε τη δυνατότητα του παιδιού σε ικανότητα, άμεσα και γρήγορα.

 

 
     
 

 
 
 
 
 
 
   
     
  Η Φιλοσοφία μας
 
     
 

Στο εξειδικευμένο μας κέντρο, ο βασικός μας στόχος είναι να παρέχουμε ατομικούς πόρους και εξειδικευμένες θεραπείες προκειμένου να ενισχύσουμε την ολοκληρωμένη ανάπτυξη κάθε παιδιού. Καταβάλλουμε προσπάθειες για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που προωθεί την ανεξάρτητη ζωή και την επιτυχία, με σεβασμό την μοναδικότητα κάθε παιδιού.

Μέσα από εξατομικευμένες θεραπείες, στοχεύουμε στη βελτίωση της φυσικής υγείας, της κοινωνικής δεξιότητας, της γλωσσικής επικοινωνίας και της συναισθηματικής ανάπτυξης. Με προθυμία και γνώση, προσφέρουμε την υποστήριξη που χρειάζεται κάθε παιδί για να αναπτυχθεί και να επιτύχει στον δικό του ρυθμό.       

 
     
 
  
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!
Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας για εσάς ή τα παιδιά σας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα λάβετε την απαραίτητη ενημέρωση από εξειδικευμένους επιστήμονες.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2651306597
 
     
 
 
 
     
   


"Ενώνουμε δυνάμεις, ενισχύουμε ονειρα, δημιουργούμε ανεξάρτητες πορείες."